Kérastase Première Sérum Filler Fondamental visų tipų pažeistiems plaukams (90 ml)

KS6677

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 5 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 5 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,50€.


Daugiau informacijos

Kérastase Première Sérum Filler nenuskalaujamas atkuriamasis plaukų serumas, užpildantis plaukus ir apsaugantis juos nuo lūžinėjimo.

Nuo plaukų šiaušimosi apsaugantis serumas užfiksuoja ir užpildo plaukų sruogas, apsaugo plaukus nuo formavimo priemonių karščio poveikio, todėl plaukai yra žvilgūs ir stiprūs. Lengvos tekstūros nenuskalaujama gydomoji priemonė, iš vidaus atkurianti visų tipų pažeistus plaukus, todėl jie tampa žvilgūs ir lankstūs.

Apdoroti plaukai tampa poringesni, todėl iš vandens jie sugeria tris kartus daugiau kalcio nei neapdoroti plaukai ir todėl atsiranda žalingas kalcio perteklius, matomas plauko skaidulos viduje ir išorėje. Kérastase Sérum Filler Fondamental yra dvigubo poveikio – lengvos balzamo tekstūros priemonė užveria plaukų kutikules ir apsaugo jų paviršių, taip pat pripildo skaidulas ir sustiprina plaukus. Plaukai apsaugomi nuo žalingo kieto vandens kalcio poveikio, drėgmės ir iki 230 °C karščio. Plaukai nesišiaušia – jie tampa lygūs, lankstūs, juos lengva formuoti.

Naudojimas:
Tepkite ant rankšluosčiu nusausintų plaukų. Nenuskalaukite. Džiovinkite ir formuokite šukuoseną su karštais plaukų formavimo prietaisais.
Geresnei šviesintų arba pažeistų plaukų priežiūrai derinkite su kitomis Première serijos priemonėmis. Išbandykite maksimalų sluoksniavimo technikos poveikį: pradėkite nuo prieš šampūną naudotinos Kérastase Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur, paskui jos nenuskalavę išplaukite plaukus Kérastase Bain Décalcifiant Réparateur šampūnu. Tada naudokite kondicionieriaus arba kaukės ir galiausiai ištepkite plaukus Kérastase Sérum Filler Fondamental jiems atgaivinti.

72 val. apsauga nuo šiaušimosi*
* Instrumentinis tyrimas.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kérastase Première Sérum Filler Fondamental visų tipų pažeistiems plaukams (90 ml)

Kérastase Première Sérum Filler Fondamental visų tipų pažeistiems plaukams (90 ml)