Kérastase Première Masque Filler Réparateur kaukė visų tipų pažeistiems plaukams (200 ml)

KS6646

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 6 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 6 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,60€.


Daugiau informacijos

Kérastase Première Masque Filler Réparateur atkuriamoji ir plaukų paviršių užpildanti visų tipų pažeistų plaukų kaukė, apsauganti plaukus nuo lūžinėjimo, atkurianti jų drėgmę ir juos stiprinanti.

Première užpildas, apsaugantis plaukus nuo lūžinėjimo – tai tiršta visų tipų pažeistų plaukų kaukė, atkurianti ir stiprinanti pažeistus plaukus iš vidaus ir apsauganti juos nuo tolesnio lūžinėjimo. Plaukai tampa stipresni ir gražesni.
Nors plaukuose natūraliai yra kalcio, pažeisti plaukai jo sugeria per daug, todėl atsiranda kalcio perteklius. Dėl per didelio kalcio kiekio plaukų skaidulos silpnėja iš vidaus ir iš išorės. Prabangios kreminės tekstūros kalcio perteklių pašalinanti kaukė įsigeria į plaukus, juos papildomai kondicionuoja, kad maksimaliai atkurtų ir atgaivintų plaukus, ypač po cheminių procedūrų. Dvigubo poveikio kaukė – tikras plaukų gelbėtojas – ji atkuria plaukų struktūrą, išlygina jų paviršių, smarkiai sumažina jų lūžinėjimą, todėl plaukai vėl tampa sveiki, stiprūs ir gražūs.

Naudojimas:
Tepkite ant šampūnu išplautų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Įmasažuokite per visą plaukų ilgį iki galiukų. Palikite 5 minutes. Nuskalaukite.
Geresniems rezultatams pasiekti naudokite sluoksniavimo galią. Pradėkite nuo veiksmingos atkuriamojo Kérastase Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur dozės, paskui nenuskalavę užtepkite Kérastase Bain Décalcifiant Réparateur, kad plaukai taptų stiprūs, žvilgūs ir lygūs. Efektui padidinti naudokite kaukę du kartus per savaitę. Visos Kérastase Première priemonės veikia kartu, kad maksimaliai atkurtų plaukus ir pašalintų kalcio perteklių.

98% mažiau lūžinėjantys plaukai (Instrumentinis tyrimas).

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kérastase Première Masque Filler Réparateur kaukė visų tipų pažeistiems plaukams (200 ml)

Kérastase Première Masque Filler Réparateur kaukė visų tipų pažeistiems plaukams (200 ml)