Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur visų tipų pažeistų plaukų šampūnas (250 ml)

KS5809

30,20€

35,95€

-16%

Sumažinta kaina!

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 3 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 3 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,30€.


Daugiau informacijos

Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur atkuriamasis kalcį neutralizuojantis pažeistų plaukų šampūnas

Tirštas dvigubo poveikio šampūnas, veikiantis iš vidaus ir iš išorės, pašalina kalcį, stiprina ir atkuria pažeistus plaukus. Kalcį neutralizuojantis atkuriamasis visų tipų pažeistų plaukų šampūnas. Profesionalus šampūnas be sulfatų švelniai valo galvos odą ir plaukus, pašalina kalcio, kuris silpnina plaukus, perteklių. Plaukai atkuriami iš vidaus ir iš išorės, mažiau lūžinėja ir vėl tampa sveiki.

Dvigubo poveikio baltas kreminis šampūnas, virstantis prabangiomis putomis, kovoja su kalcio pertekliumi kietame vandenyje, kuris pažeidžia jau pažeistus ar balintus plaukus, todėl jie tampa blankūs, negyvi ir gležni. Jis taip pat atkuria keratino jungtis plauko stiebe ir atgaivina plauko šerdį. Plaukai tampa lygūs, žvilgantys ir purūs, juos lengva šukuoti.

Naudojimas:
Tepkite šlapius plaukus. Įmasažuokite, kol suputos. Kruopščiai nuskalaukite.
Maksimaliam poveikiui mes rekomenduojame tepti Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur sluoksnį ant Kérastase Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur jo nenuskalavus. Didesniam atkuriamajam ir atstatomajam poveikiui naudokite kartu su kitomis Première serijos priemonėmis, tokiomis kaip Masque Filler Réparateur.

Buteliukas pagamintas iš 95 % perdirbto plastiko
93 % stipresni plaukai*

*Instrumentinis tyrimas.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur visų tipų pažeistų plaukų šampūnas (250 ml)

Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur visų tipų pažeistų plaukų šampūnas (250 ml)