Kérastase Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur gydomoji priemonė pažeistiems plaukams (250 ml)

KS6684

54,56€

64,95€

-16%

Sumažinta kaina!

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 5 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 5 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,50€.


Daugiau informacijos

Kérastase Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur dvigubo poveikio atkuriamoji kalcį neutralizuojanti pažeistų plaukų priemonė, naudotina prieš šampūną

Pirmoji prieš šampūną naudotina priemonė, pašalinanti kalcio perteklių ir visiškai atkurianti visų tipų pažeistus plaukus.
Kietame vandenyje esantis kalcis gali toliau pažeisti jau ir taip jautrius apdorotus arba šviesintus plaukus. Pažeisti plaukai yra poringesni, todėl jie sugeria 3 kartus daugiau kalcio nei natūralūs plaukai. Šioje priemonėje esančios koncentruotos grynosios rūgštys yra dvigubo poveikio – jos pašalina nuo plaukų kalcio perteklių, atkuria juos iš vidaus ir iš išorės, todėl plaukai vėl tampa stiprūs, nestandūs ir gražūs.

Nepakeičiamas skaidrios gelinės tekstūros puikus plaukų gelbėtojas atkuria pažeistus plaukus ir nutrūkusias keratino grandines, sustiprina plaukus ir jų struktūrą. Plaukai tampa stipresni, sveikiau atrodo ir labiau žvilga – tarsi atsinaujinę. Ištepkite plaukus Kérastase Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur ir jų nenuskalavę dar ištepkite plaukus Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur sluoksniu geresniam kalcio pašalinimo ir atkuriamajam poveikiui. Užbaigiamajam žingsniui naudokite Kérastase Fondant Fluidité Réparateur.

Naudojimas:
Gausiai užtepkite ant šlapių plaukų prieš naudodami šampūną ir įmasažuokite. Palikite 5 minutes. Nenuskalaukite. Geresniam poveikiui tiesiai ant viršaus užtepkite Layer Première Bain sluoksnį. Nuskalaukite ir užtepkite Première Fondant arba kaukės.

Buteliukas pagamintas iš 95 % perdirbto plastiko.
Atkuria 99 % natūralaus plaukų stiprumo*.


*Instrumentinis tyrimas, 6 kartus panaudojus Première Concentré + Bain + Fondant/Masque.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kérastase Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur gydomoji priemonė pažeistiems plaukams (250 ml)

Kérastase Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur gydomoji priemonė pažeistiems plaukams (250 ml)