Kérastase Première Fondant Fluidité Réparateur visų tipų pažeistų plaukų kondicionierius (200 ml)

KS6707

40,28€

47,95€

-16%

Sumažinta kaina!

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 4 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 4 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,40€.


Daugiau informacijos

Kérastase Première Fondant Fluidité Réparateur atkuriamasis ir minkštinamasis kalcį neutralizuojantis pažeistų plaukų kondicionierius.

Pašalina apdorotų plaukų kalcio perteklių, juos atkuria dvigubu poveikiu, todėl plaukai vėl tampa minkšti, sudrėkinti ir stiprūs. Pirmasis kalcį neutralizuojantis atkuriamasis visų tipų pažeistų plaukų kondicionierius. Atkuria pirminį plaukų elastingumą ir stiprina skaidulas. Iškart atkuriama pažeistų arba šviesintų plaukų drėgmė ir vientisumas.
Pažeistuose plaukuose kaupiasi kalcis, kuris ir toliau silpnina plaukų kutikules ir žievelę. Dvigubo poveikio Kérastase Fondant Fluidité Réparateur pašalina kalcio perteklių ir atkuria plaukus. Dėl kieto vandens kalcio pertekliaus šiurkštūs plaukai vėl tampa švelnūs, nebelūžinėja, jie atkuriami iš vidaus ir iš išorės. Kérastase Première Fondant Fluidité Réparateur apgaubia plaukus lengva geline tekstūra, atkuria plaukų stiprumą ir elastingumą. Plaukai tampa labai švelnūs, lygūs ir lankstūs.  

Naudojimas:
Tepkite ant šampūnu išplautų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Įmasažuokite per visą plaukų ilgį iki galiukų. Palikite 3–5 minutėms. Nuskalaukite.
Geresniam poveikiui pirmiausia ištepkite plaukus prieš šampūną naudotina Kérastase Première Concentré Décalcifiant Réparateur ir jos nenuskalavę užtepkite Kérastase Bain Décalcifiant Réparateur sluoksnį maksimaliam kalcio neutralizavimo ir atkuriamajam poveikiui.

Buteliukas pagamintas iš 45 % perdirbto plastiko.
86 % daugiau drėgmės*

*Instrumentinis tyrimas.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kérastase Première Fondant Fluidité Réparateur visų tipų pažeistų plaukų kondicionierius (200 ml)

Kérastase Première Fondant Fluidité Réparateur visų tipų pažeistų plaukų kondicionierius (200 ml)