STYX NATURCOSMETIC pinijos eterinis aliejus (10 ml)

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 1 lojalumo taškus(-ą). Jūsų krepšelyje iš viso bus 1 lojalumo taškus(-ą) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,10€.


Daugiau informacijos

STYX NATURCOSMETIC pinijos eterinis aliejus.

STYX šalto spaudimo natūralus eterinis pinijos aliejus. Veikia raminančiai, atpalaiduojančiai, mažina baimę, nerimą. Naudingas sergant ūminėmis, viršutinių kvėpavimo takų ligomis.

Naudojimas vonioje: 4–7 lašus kedrų eterinio aliejaus arba bet kokio šio aliejaus mišinio, iš anksto sumaišytus su 1 valgomuoju šaukštu emulgatoriaus (pieno, medaus, jūros arba valgomosios druskos), įpilti į pilną vandens (37–38 °C) vonią. Procedūros trukmė – 10–20 minučių.
Naudojimas pirtyje:
5–10 lašų kedrų eterinio aliejaus arba bet kokio šio aliejaus mišinio įlašinti į nedidelį indą karšto vandens ir pastatyti pirtyje ant viršutinio plauto. Patalpų aromatizavimas 5–7 lašus eterinio aliejaus įlašinti į aromatinėje lempoje esantį vandenį. Taip pat galima šiuo eteriniu aliejumi sudrėkinti servetėlę arba įlašinti jo į puodelį karšto vandens ir pastatyti ant veikiančio radiatoriaus.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

STYX NATURCOSMETIC pinijos eterinis aliejus (10 ml)

STYX NATURCOSMETIC pinijos eterinis aliejus (10 ml)

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: