STYX NATURCOSMETIC NIABULI penkiagyslių mirtenių eterinis aliejus (10 ml)

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 1 lojalumo taškus(-ą). Jūsų krepšelyje iš viso bus 1 lojalumo taškus(-ą) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,10€.


Daugiau informacijos

STYX NATURCOSMETIC NIABULI penkiagyslių mirtenių eterinis aliejus.

STYX penkiagyslių mirtenių eterinis aliejus naudojamas nedidelių žaizdelių ir nudegimų valymui, įpjovimų ir nubrozdinimų plovimui. Eterinis aliejus skatina odos ląstelių regeneraciją, todėl žymiai pagreitėja gijimo procesas. Padeda gydant kvėpavimo takų (nosies, plaučių, gerklės) infekcijas, esant slogai, reumatui, bronchitui. Aliejus stimuliuoja kraujo cirkuliaciją, pasižymi antiseptiniu, skausmą mažinančiu, kraujavimą stabdančiu ir atsikosėjimą lengvinančiu poveikiu.

Naudojimas:
Aromaterapijai 3-5 lašus eterinio aliejaus įlašinti į aromaterapinę lempą arba į puodelį su karštu vandeniu ir padėti ant radiatoriaus. Norint šį aliejų naudoti masažui rekomenduojama kelis jo lašus įlašinti į betkūrį natūralų augalinį aliejų. Saunos oro aromatizavimui, keletą jo lašų užlašinkite ant sudrėkinto tamponėlio ir padėkite saunoje ant aukščiausios lentynos. Odos priežiūrai rekomenduojama šio eterinio aliejaus kelis lašus maišyti su įprastu kremu.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

STYX NATURCOSMETIC NIABULI penkiagyslių mirtenių eterinis aliejus (10 ml)

STYX NATURCOSMETIC NIABULI penkiagyslių mirtenių eterinis aliejus (10 ml)

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: