STYX NATURCOSMETIC čiobrelių eterinis aliejus (10 ml)

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 2 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,20€.


Daugiau informacijos

STYX NATURCOSMETIC čiobrelių eterinis aliejus.

STYX čiobrelių eterinis aliejus stiprina imunitetą, gerina virškinimą, sužadina apetitą. Gydo peršalimą, kosulį, gerklės skausmus, dezinfekuoja plaučius, tinka kvėpavimo takų, burnos ir gerklės infekcijoms gydyti. Stiprus antiseptikas, gydo įvairias infekcines ligas. Gerina kraujotaką ir didina kraujo spaudimą. Stimuliuoja smegenis ir gerina atmintį. Gydo nemigą ir balansuoja emocinę būklę. Čiobrelis atgaivina ir stiprina tiek kūną, tiek ir dvasią. Išjudins, kai norėsite būti budrūs ir padės užmigti jeigu jums to reikės.

Naudojimas:
3 – 5 lašus čiobrelių eterinio aliejaus įlašinti į aromaterapinę lempą arba įlašinti į puodelį su karštu vandeniu ir padėti ant radiatoriaus. Taip pat galima įlašinti kelis lašus į karštą 37 – 38°C temperatūros vonią, procedūros trukmė 10 – 20 min. Norint šį aliejų naudoti masažui rekomenduojama kelis jo lašus įlašinti į betkūrį natūralų augalinį aliejų.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

STYX NATURCOSMETIC čiobrelių eterinis aliejus (10 ml)

STYX NATURCOSMETIC čiobrelių eterinis aliejus (10 ml)

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: