L’Oréal Professionnel Metal Detox užpildanti, nuo porėtumo apsauganti priemonė, naudojama prieš plaunant šampūnu (250 ml)

LP9708

29,71€

34,95€

-15%

Sumažinta kaina!

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 2 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,20€.


Daugiau informacijos

Metal Detox užpildanti, nuo porėtumo apsauganti, greitai įsigerianti ir lengvos gelinės tekstūros priemonė, naudojama prieš plaunant šampūnu, užtikrina, kad plaukai būtų labiau sudrėkinti, stipresni ir mažiau porėti. Visų tipų plaukams.

Technologija, padedanti išvengti porėtumo¹ ir naudojama tada, kai plaukai yra labiausiai pažeidžiami vandens:  prieš plaunant šampūnu. Ši priemonė koncentruota su 2 % Glicofiller, veikliąja medžiaga, kuri turi dvejopą poveikį tiek paviršiui, tiek žievei, kad apsaugotų nuo vandens su jame esančiais metalais sugėrimo pertekliaus:
-Paviršiuje: padengia plauko pluoštą ir iš naujo pripildo milijoną plaukų mikroįtrūkimų per 1 minutę.
-Pluošto viduje: įsiskverbia į plauką ir užpildo iki žievės.

- Plaukai mažiau porėti¹, 25 kartus stipresnis ir 96 % mažiau lūžinėja jau po pirmo panaudojimo².
- Plaukai intensyviai sudrėkinti: 72 val. drėkinimas, glotnumas ir švelnumas.²
- Plaukai akimirksniu tampa puresni, sodresni ir atrodo sveikesni.
- Greitas ir veiksmingas visų tipų plaukų iššukavimas.
- Greitas ir veiksmingas visų tipų plaukų iššukavimas.
- Paruošia plaukus plovimui ir palengvina šampūno naudojimą.


MOKSLINIS ATRADIMAS
Vandenyje esantys metalai su kiekvienu plovimu vis giliau prasiskverbia į plaukus, o tai yra viena iš pagrindinių plaukų lūžinėjimo priežasčių. Bet ar žinojote, kad porėti plaukai yra dar labiau linkę lūžinėti, kadangi jie sugeria du kartus daugiau vandens su jame esančiais metalais? Dėl kasdienių dirgiklių, pavyzdžiui, cheminio apdorojimo, formavimo karščiu ar UV spindulių, plauko paviršiuje daugėja mikroįtrūkimų, o žievėje atsiranda ertmių, todėl plaukai tampa porėti ir kartu su vandeniu sugeria ir jame esančių metalų perteklių. Dėl to plaukai pradeda lūžinėti.


PROFESIONALI FORMULĖ
- Lengva, koncentruota gelinė tekstūra, akimirksniu ir giliai įsiskverbianti į plauko pluoštą. Poveikis akimirksniu, nereikia daryti pertraukų. Veganiška³ ir be sulfatų.
-Unikalia charakteristika pasižymintis užburiantis aromatas, kurį suteikia įsimintinos citrusinių vaisių viršutinės natos, puikiai derančios su išskirtinėmis muskuso medžio natomis.
- Siekdami geriausių rezultatų, naudokite ant šlapių plaukų prieš sluoksniuojant su Metal Detox šampūnu, tada nuskalaukite ir tepkite kaukę ir aliejų. Sluoksniuodami šampūną ant viršaus, praleidžiate vieną nuskalavimo žingsnelį, palyginus su įprastu nuplaunamu šampūnu, ir taip mažinate vandens suvartojimą.

TINKA VISŲ TIPŲ PLAUKAMS
Visų tipų plaukų tekstūroms, dažytiems, pažeistiems, balintiems ir natūraliems plaukams.

¹ Instrumentinis tyrimas 10 kartų panaudojus Metal Detox priemonę prieš plovimą šampūnu, šampūną, kaukę ir aliejų.
² Instrumentiniai tyrimai.​
³ Be gyvulinės kilmės sudedamųjų dalių.
⁴ Klientų tyrimas 3 savaites panaudojus Metal Detox priemonę prieš plovimą šampūnu, šampūną, kaukę ir aliejų.

Naudojimas:
1) Padalinkite šlapius plaukus į 2 dalis.
2) Kiekvienai daliai naudokite po 2–4 paspaudimus priemonės, priklausomai nuo ilgio. Įtrinkite produktą į vidurinę plaukų dalį ir galiukus 1– ​2 minutes, kol pasirodys lengvos putos. Iššukuokite.
3) Nenuskalaukite. Taikant sluoksniavimo techniką, tepkite Metal Detox šampūną ant viršaus, tada nuskalaukite ir tęskite procedūrą. ​
Jei norite pasiekti optimalius rezultatus, naudokite prieš sluoksniuojant su metalus neutralizuojančiu, valančiu kreminiu šampūnu.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

L’Oréal Professionnel Metal Detox užpildanti, nuo porėtumo apsauganti priemonė, naudojama prieš plaunant šampūnu (250 ml)

L’Oréal Professionnel Metal Detox užpildanti, nuo porėtumo apsauganti priemonė, naudojama prieš plaunant šampūnu (250 ml)