L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular molekulinę struktūrą atstatantis nuplaunamas serumas pažeistiems plaukams (250ml)

LP8214

29,71€

34,95€

-15%

Sumažinta kaina!

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 2 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,20€.


Daugiau informacijos

L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular nuplaunamas serumas, ištaiso žalą ir atkuria stiprumą, gilus molekulinis atkūrimas ir greitas pasikeitimas

Atkuria ne tik paviršių, bet ir vidines molekules. Išskirtinis nuplaunamas serumas, papildytas peptidų rišamąją medžiaga ir 5 aminorūgštimis, atstato plauko molekulinę struktūrą, atkuria stiprumą, elastingumą bei lankstumą. Įkvėptas itin aktyvių odos priežiūros serumų, jis pranoksta įprastas atkuriamąsias kaukes ir giliai įsiskverbia į pluoštą, atkurdamas molekulinę jo struktūrą be jokios paviršinės dangos. Plaukai akimirksniu pasikeičia: tampa kur kas žvilgesni ir glotnesni, o būklė itin pagerėja. Serumo tekstūra akimirksniu įsigeria į pluoštą ir suteikia molekulinį atkūrimą neapsunkindama plaukų. Tinka visų tipų pažeistų plaukų tekstūroms, dažytiems, šviesintiems ir natūraliems plaukams.

Naudojimas:
Iššukuokite plaukus, kad serumas geriau įsigertų. Naudokite ant šlapių plaukų. Padalinkite plaukus į 2 dalis. Paspauskite 2-3 dozes serumo ant rankų. Tolygiai paskirstykite vienoje dalyje nuo vidurinės plaukų dalies iki galiukų. Pakartokite ant kitos dalies. Jei plaukai labai sausi, paskirstykite nuo šaknų iki galiukų. Patrinkite serumą delnuose 1–2 minutes. Nereikia laukti, veikia iš karto. Kruopščiai nuskalaukite.
Rekomenduojama naudoti kartu su kitais Absolut Repair Molecular linijos produktais norint pasiekti optimaliausius rezultatus.

Serumas Skirtas naudoti vietoj įprastos kaukės. Labiau koncentruotas ir itin giliai įsiskverbiantis, jis akimirksniu pakeičia vidinę pluošto dalį. Esant poreikiui galite papildyti vidinį atkūrimą paviršiaus padengimu, naudodami Absolut Repair kaukę.

Kai plaukai pažeidžiami, nukenčia jų molekulinė struktūra, sudaryta iš peptidų. Plaukai pradeda lūžinėti, praranda elastingumą bei lankstumą. Tačiau dauguma peptidų yra per dideli, kad juos būtų galima įvesti į pluoštą, dėl to žala plaukams beveiki negrįžtama. Mokslinis atradimas – Absolut Repair Molecular. L’Oréal Advanced Research pirmą kartą pavyko suskaidyti peptidus ir įvesti jų sudedamąsias dalis atskirai į pluoštą. Patekę į vidų jos atgaivina ir atkuria plauko molekulinę struktūrą.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular molekulinę struktūrą atstatantis nuplaunamas serumas pažeistiems plaukams (250ml)

L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular molekulinę struktūrą atstatantis nuplaunamas serumas pažeistiems plaukams (250ml)