T-LAB Professional Sapphire Energy Duo šampūnas plaukų stiprinimui (300 ml)

TL001

19,84€

24,80€

-20%

Sumažinta kaina!

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 1 lojalumo taškus(-ą). Jūsų krepšelyje iš viso bus 1 lojalumo taškus(-ą) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,10€.


Daugiau informacijos

T-LAB Professional Sapphire Energy Duo šampūnas plaukų stiprinimui ir galvos odos atgaivinimui

Šampūnas tinka ilgiems, pavargusiems plaukams, kuriems trūksta energijos. Turtingas botaninių ekstraktų mišinys natūraliai padeda natūraliai padidinti plaukų stiprumą, tuo pačiu grąžindamas gyvybingumą, gražų plaukų blizgesį.

Sudėtyje nėra silikonų ir SLS, šiurkščių konservantų, GMO, sojos, alkoholio, glitimo, formaldehido, dirbtinių dažiklių, DEA, ftalatų, mineralinio aliejaus, triklozano, EDTA, talko ar aliuminio.

- Be žiauraus elgesio ir prieš bandymus su gyvūnais
- Iki 97% natūralios kilmės
- Prasmingas aromatas
- Unisex | Lytis neutrali
- Daugiarasės formuluotės
- Ilgalaikis aukščiausios kokybės, pakartotinai užpildomas ir perdirbamas, flakonas
- Biologiškai skaidus pakavimas

Unikalus natūralus kompleksas:
- LOTOSO SAFYRO VANDUO - išgrynintas požeminis vanduo, užpiltas ekologiškais Lotoso ekstraktais ir Safiro brangakmeniu; ramina ir apsaugo odą;   todėl ji atrodo skaidri, lygi, atjauninta.
- ORGANINIS BAOBABO ALIEJUS efektyviai pagerina odos elastingumą, palikdamas plaukus ir odą švelnią ir lygią. Jame gausu A, D, E vitaminų, jis   nuostabiai atkuria odą.
- NATŪRALI BAKUCIOL - retinolio augalinė alternatyva skatina kolageno ir elastino gamybą, o tai yra vienas geriausių būdų kovoti su senėjimo   požymiais; prisotina plaukus ir odą energija.

Naudojimas:
1 žingsnis: švelniai įmasažuokite į galvos odą šampūną, kad jis atgaivintų ir sustiprintų plaukus, tuo pačiu pagerindamas plaukų atsinaujinimą.
2 žingsnis: išplaukite galvos odą ir plaukus dideliu kiekiu vandens; jei reikia, pakartokite
3 žingsnis: norėdami padidinti efektą, naudokite tinkamą ,,Duo-Treatment", ,,Leave-in Care" ir ,,T-Lab Professional" novatorišką plaukų formavimo kolekciją.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

T-LAB Professional Sapphire Energy Duo šampūnas plaukų stiprinimui (300 ml)

T-LAB Professional Sapphire Energy Duo šampūnas plaukų stiprinimui (300 ml)