T-LAB Professional Detox Duo eliksyras (150ml)

17,36€

24,80€

-30%

Sumažinta kaina!

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 1 lojalumo taškus(-ą). Jūsų krepšelyje iš viso bus 1 lojalumo taškus(-ą) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,10€.


Daugiau informacijos

T-LAB Professional Detox Duo eliksyras 

Visų tipų plaukams, puikiai tinka pavargusiems, riebiems, silpniems ir ploniems plaukams, kuriems neigiamą įtaką padarė didžiųjų miestų aplinka. Užtikrina plaukų priežiūrą ir apsaugą nuo aplinkos taršos ir UVA / UVB spindulių.
„Royal Detox Elixir Premier“ yra lengvas aliejus, pagamintas iš unikalaus natūralaus komplekso, pagrįsto sertifikuotais ekologiškais ingredientais ir sukuria, visai dienai, natūralų apsauginį barjerą nuo aplinkos užterštumo, papildo plaukus maitinamosiomis medžiagomis, tuo pačiu užtikrinant kondicionavimo poveikį.
Sudėtyje nėra silikonų ir SLS, šiurkščių konservantų, GMO, sojos, alkoholio, glitimo, formaldehido, dirbtinių dažiklių, DEA, ftalatų, mineralinio aliejaus, triklozano, EDTA, talko ar aliuminio.

• Be žiauraus elgesio ir prieš bandymus su gyvūnais
• Iki 99% natūralios kilmės
• Prasmingas aromatas
• Unisex | Lytis neutrali
• Daugiarasės formuluotės
• Ilgalaikis aukščiausios kokybės, pakartotinai užpildomas ir perdirbamas, flakonas
• Biologiškai skaidus pakavimas
• Kosmopolitinė kilmė

Unikalus natūralus kompleksas:
-ORCHIDĖJŲ ONIKSO VANDUO – išgrynintas požeminis vanduo užpilamas maistui skirtu Orchidėjų ekstraktu ir Onikso brangakmeniu.
-ORGANINIS MORINGOS EKSTRAKTAS – turi galingą antioksidacinį ir detoksinį poveikį. Apsaugo nuo aplinkos taršos, turi UVA ir UBA filtrus, kovoja su laisvaisiais radikalais.
-AUKSINIS KALOGENAS yra revoliucinis kolageną didinantis peptidas, sujungiantis 24 karatų aukso prabangą su peptidų efektyvumu. Saugo plaukus nuo išblukimo, taip suteikiant plaukams neįtikėtiną blizgesį.


Naudojimas:
1 žingsnis: prieš džiovindami plaukus, ant drėgnų plaukų, naudokite 2-4 pompos paspaudimus.
2 žingsnis: iššukuokite ir paskirstykite. Formuokite, kaip įprasta. Nuplauti nereikia.
3 žingsnis: taip pat gali būti naudojamas ant sausų plaukų.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

T-LAB Professional Detox Duo eliksyras (150ml)

T-LAB Professional Detox Duo eliksyras (150ml)