007 Maria Galland Hialurono Esencija Paakiams (5 ml)

MG007E

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 2 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,20€.


Daugiau informacijos

007 Maria Galland Hialurono Esencija Paakiams intensyviai maitina jautrią odą aplink akis, lygina mažas raukšles ir mažina paburkimą.

Labai lengvas gelis paakiams. Hialurono šūgštis yra pagrindinis šios esencijos komponentas, intensyviai maitina jautrią odą aplink akis, lygina mažas raukšles ir mažina paburkimą.  Reguliuoja odos ciklą ir pripildo odą gyvybiškai svarbiomis medžiagomis, kurios atstato paakių švytėjimą.

Naudojimas: porą lašelių esencijos pirštų galiukais tepkite paakių zonoje tapšnojamaisiais judesiais. Esant poreikiui naudoti paakių kremą.

Patarimas:
Idealu, norint sumažinti paburkimą paakių srityje, juodus paakius ir aplink akis.

Aktyveji ingridientai:
- kaip multifunkcinis priešraukšlinis koncentratas, ši paakių esencija yra tinkama net labai jautriai odai aplink akis. Ši išskirtinė aktyviųjų ingridientų kombinacija turi raukšlių mažinimo, lyginimo ir stangrinimo efektus.
- Tripeptidų/tetrapeptidų kompleksas sumažina paburkimą, pajuodusius paakius, ir mažina “glycation”, kuris yra atsakingas už ruakšlių formavimąsi
- specialus hialurono rūgšties kompleksas suteikia ilgo poveikio maksimalų odos maitinimą, ir dėka didelio biologinio aktyvumo paskatina ląstelių bendradarbiavimą.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

007 Maria Galland Hialurono Esencija Paakiams (5 ml)

007 Maria Galland Hialurono Esencija Paakiams (5 ml)