Keune Care Derma Activate losjonas silpniems ir slenkantiems plaukams (75 ml)

KE029

23,18€

28,98€

-20%

Sumažinta kaina!

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 2 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,20€.


Daugiau informacijos

Keune Care Derma Activate losjonas silpniems ir slenkantiems plaukams, skatina plaukų augimą ir tankina plaukus augimo metu.

Keune Care Derma Activate aktyvuojantis silpnų ir slenkančių plaukų losjonas pagamintas pagal Rejuvenator technologiją: Vitaminas H, kofeinas ir veiklioji medžiaga Takanal skatina plaukų augimą ir tankina plaukus augimo metu. Losjonas suteikia galvos odai gyvybingumo ir padeda išvengti plaukų slinkimo problemos. Priemonė patvirtinta dermatologų.

REKOMENDUOJAMA: kaip profilaktinė efektyvi priemonė nuo plaukų slinkimo, ploniems, jautriems ir gyvybingumą praradusiems plaukams.

REZULTATAS:  gyvybingi plaukai ir galvos oda. Efektyviai kovoja su plaukų slinkimu, apsaugo nuo plikimo, suteikia plaukams daugiau tūrio, apimties ir žvilgesio.

Naudojimas:
Įmasažuokite losjoną į galvos odą sukamaisiais pirštų judesiais. Nenuskalaukite. Modeliuokite pagal pageidavimą. Losjonas naudojamas: Kaip profilaktinė priemonė: 1-2 kartus per savaitę. Intensyviai priežiūrai: 3-4 kartus per savaitę, viso 11 savaičių. Kaip priežiūros priemonė: 2-3 kartus per savaitę.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Keune Care Derma Activate losjonas silpniems ir slenkantiems plaukams (75 ml)

Keune Care Derma Activate losjonas silpniems ir slenkantiems plaukams (75 ml)