T-Lab Professional Blond Ambition šviesių plaukų priežiūrai ir puoselėjimui (300 + 300 + 150 ml)

68,85€

81,00€

-15%

Sumažinta kaina!

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 6 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 6 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,60€.


Daugiau informacijos

T-Lab Professional Blond Ambition šviesių plaukų priežiūrai ir puoselėjimui

Tinka šviesiems, balintiems, ombre, balayage ir sruogelėmis dažytiems plaukams. Purpurinis pigmentas pašalina žalumą, kad paryškintų šaltus šviesius atspalvius ir būtų pasiekta subtili natūralios blondinės išvaizda.

Rinkinį sudaro:

T-LAB Professional Blond Ambition purpurinis šampūnas šviesiems plaukams (300 ml)
Tinka šviesiems, balintiems, ombre, balayage ir sruogelėmis dažytiems plaukams. Purpurinis pigmentas pašalina žalumą, kad paryškintų šaltus šviesius atspalvius ir būtų pasiekta subtili natūralios peleninės blondinės išvaizda. Blond Ambition Duo šampūnas yra sukurtas su UNIKALIU NATŪRALIU KOMPLEKSU, pagrįstu sertifikuotais ekologiškais ingredientais, turinčiais ultravioletinį pigmentą; sukurtas valyti, neutralizuoti nepageidaujamus geltonus atspalvius šviesiuose, balintuose ar sruogelėmis dažytose plaukuose, suteikiant šaltą-neutralų rezultatą bei tuo pačiu nuramina jautrią galvos odą. Daugiau informacijos.

T-LAB Professional Blond Ambition purpurinis kondicionierius šviesiems plaukams (300 ml)
Tinka šviesiems, balintiems, ombre, balayage ir sruogelėmis dažytiems plaukams. Purpurinis pigmentas pašalina žalumą, kad paryškintų šaltus šviesius atspalvius ir būtų pasiekta subtili natūralios peleninės blondinės išvaizda. Blond Ambition Duo kondicionierius yra sukurtas su UNIKALIU NATŪRALIU KOMPLEKSU, pagrįstu sertifikuotais ekologiškais ingredientais, turinčiais ultravioletinį pigmentą; sukurta valyti, neutralizuoti nepageidaujamus geltonus atspalvius šviesiuose, balintuose ar sruogelėmis dažytose plaukuose, suteikiant šaltą-neutralų rezultatą bei tuo pačiu nuramina jautrią galvos odą. Daugiau informacijos.

T-LAB Professional Blond Ambition Absolute eliksyras (150 ml)
Tinka šviesiems, balintiems, ombre, balayage ir sruogelėmis dažytiems plaukams. Blond Ambition Elixir Absolute yra vidutinio intensyvumo aliejus, sukurtas iš UNIKALAUS NATŪRALAUS KOMPLEKSO, pagrįstas sertifikuotais ekologiškais ingredientais ir skirtas maitinti ir sustiprinti šviesius, balintus ar sruogelėmis dažytus plaukus. Grąžina natūralų plaukų glotnumą ir intensyviai juos drėkina. Daugiau informacijos.


Gražaus dizaino dėžutė.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

T-Lab Professional Blond Ambition šviesių plaukų priežiūrai ir puoselėjimui (300 + 300 + 150 ml)

T-Lab Professional Blond Ambition šviesių plaukų priežiūrai ir puoselėjimui (300 + 300 + 150 ml)