STYX NATURCOSMETIC sandalmedžio eterinis aliejus (1 ml)

Išparduota

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 1 lojalumo taškus(-ą). Jūsų krepšelyje iš viso bus 1 lojalumo taškus(-ą) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,10€.


Daugiau informacijos

STYX NATURCOSMETIC sandalmedžio eterinis aliejus.

STYX sandalmedžio eterinis aliejus kelią nuotaiką, sukuria vidinę ramybę ir pasitenkinimą. Veikia kaip afrodiziakas. Kosmetikoje ypač tinka sausos, jautrios, sudirgintos odos priežiūrai. Jaunina, gyvina, atšviežina, tonizuoja odą. Padeda, kai oda išsausėja, tampa šiurkšti, sudirgusi. Atstato jos pirminį elastingumą.

Proto aiškumui: padeda koncentruotis ir medituoti, harmonizuoja abu smegenų pusrutulius, atveria gilesnias žinias.

Emocinėms būsenoms: ramina mintis stresinėse situacijose, konfliktuose, nemaloniuose gyvenimo įvykiuose, malšina negatyvias reakcijas, atpalaiduoja prieš miegą.

Kūno pojūčiams: jaunina, tonizuoja veido odą, lygina raukšles, ypač aplink akis, valo šlakus ir intensyvina medžiagų apytaką.

Naudojimas:
Naudokite aromaterapijai, masažams. Aromaterapijai 3 – 5 lašus eterinio aliejaus įlašinti į aromaterapinę lempą arba į puodelį su karštu vandeniu ir padėti ant radiatoriaus. Norint šį aliejų naudoti masažui rekomenduojama kelis jo lašus įlašinti į bet kurį natūralų augalinį aliejų. Saunos oro aromatizavimui, keletą jo lašų užlašinkite ant sudrėkinto vatos diskelio ir padėkite saunoje ant aukščiausios lentynos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

STYX NATURCOSMETIC sandalmedžio eterinis aliejus (1 ml)

STYX NATURCOSMETIC sandalmedžio eterinis aliejus (1 ml)

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: