STYX NATURCOSMETIC levandų eterinis aliejus (10 ml)

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 1 lojalumo taškus(-ą). Jūsų krepšelyje iš viso bus 1 lojalumo taškus(-ą) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,10€.


Daugiau informacijos

STYX NATURCOSMETIC levandų eterinis aliejus.

STYX levandos eterinis aliejus gydo nemigą, peršalimą, kosulį, sinusitą, gripą. Turi antidepresinį, antispazminį, antiseptinį, raminantį poveikį, mažina stresą, visų rūšių raumenų skausmą. Tinka gydyti spuogus, šalinti inkštirus ir kitas odos problemas. Taip pat mažina plaukų slinkimą.

Naudojimas:
Aromaterapijai 3 – 5 lašus eterinio aliejaus įlašinti į aromaterapinę lempą arba į puodelį su karštu vandeniu ir padėti ant radiatoriaus. Norint šį aliejų naudoti masažui rekomenduojama kelis jo lašus įlašinti į betkūrį natūralų augalinį aliejų. Saunos oro aromatizavimui, keletą jo lašų užlašinkite ant sudrėkinto tamponėlio ir padėkite saunoje ant aukščiausios lentynos. Veido odos priežiūrai rekomenduojama kelis lašus eterinio aliejaus įlašinti į įprastą veido kremą (netepti paakių zonoje). Plaukų priežiūrai kelis lašus šlašinti į plaukų šampūną ar kaukę.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

STYX NATURCOSMETIC levandų eterinis aliejus (10 ml)

STYX NATURCOSMETIC levandų eterinis aliejus (10 ml)

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: