STYX AROMADERM Cello Gel anticeliulitinis gelis įvyniojimams (stiprus) (150 ml)

Išparduota

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 2 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,20€.


Daugiau informacijos

STYX AROMADERM Cello Gel anticeliulitinis įvyniojimas (stiprus).

Stiprus (Strong) CELLO GEL - išskiria šilumą ir atgaivina problemines zonas. Ypatingai efektyvus kovojant su didesnėmis riebalų sankaupomis. Rezultatai: Celiulito naikinimas; Kūno apimčių mažėjimas (apytiksliai 0,5-1,0 cm per vieną procedūrą); Svorio sumažinimas; Šlakų pašalinimas, organizmo išvalymas; Jungiamojo ir riebalinio audinio ląstelių atstatymas; Mikrocirkuliacijos ir limfos tekėjimo atstatymas; Medžiagų apykaitos optimizavimas; Odos jungiamojo audinio elastingumo padidinimas; Strijų profilaktika.

Naudojimas:
1.Prieš procedūrą ir jos metu, rekomenduojama gerti šiltų gėrimų. 2.Plonu sluoksniu užtepti gelį. 3. Stovinčioje padėtyje apvynioti kūną plėvele švelniai ir ne per stipriai. Pradėti nuo kairės kojos (apvyniojus- plėvelę nuplėšti), tada dešinė koja, pilvas (beveik iki krūtinės). Plėvelė vyniojama iš apačios i viršų; 4. Atsigulti patogiai ir užsikloti šilta antklode iki pat kaklo. Laikyti apie 50 min. Cello gelio įvyniojimus rekomenduojama atlikti ne dažniau kaip kas antrą dieną. Minimalus procedūrų skaičius - 3. Optimalus - 7-10. Po procedūros NEGALIMA praustis duše. Būtina, kad praeitų 8 val. Nepatartina naudoti nėščiom ar maitinančiom moterims.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

STYX AROMADERM Cello Gel anticeliulitinis gelis įvyniojimams (stiprus) (150 ml)

STYX AROMADERM Cello Gel anticeliulitinis gelis įvyniojimams (stiprus) (150 ml)