HH Simonsen XS Dryer plaukų džiovintuvas su difuzoriumi

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 17 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 17 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 1,70€.


Daugiau informacijos

HH Simonsen XS Dryer plaukų džiovintuvas su difuzoriumi.

Naujasis mažas ir itin galingas HH Simonsen XS Dryer plaukų džiovintuvas sveria vos 430 g. ir turi galingą 2000W variklį. Viena iš XS DRYER plaukų džiovintuvo ypatybių - jonų sujungimo technologija. Tai gali skambėti sudėtingai, bet džiovinantis plaukus šios technologijos dėka, greitai įsitikinsite jos efektyvumu. Džiovinantis plaukus, plaukų džiovintuvo oro srovėje yra jonų, kurie sąveikauja su Jūsų plaukų paviršiumi. Trumpai tariant, neigiami jonai pašalina statinį krūvį, o teigiami - prideda - ir visa tai veikia Jūsų plaukų šiaušimąsi, pūtimąsi ir blizgesį.

Taikant jonų sujungimo technologiją, neigiami ir teigiami jonai susijungia, kad susidarytų apsauginiai jonai, kurie padengia plaukus kaip ypatingai smulkių jonų tinklas. Kai jonai yra sujungti, jie neutralizuoja statinį krūvį ir sukuria joninę pusiausvyrą, kuri apsaugo plaukus ir suteikia jiems tobulo glotnumo ir blizgesio. Dėl joninio sujungimo technologijos Jūsų plaukų džiovintuvas tampa techniniu stebuklu, suteikiančiu Jums švelnius, žvilgančius ir sveikus plaukus kiekvieną kartą, kai naudojate šį džiovintuvą.

    -Galingas 2000W variklis;
    -Sveria vos 430 g.;
    -Patogus laikyti rankoje;
    -Jonų technologija, kuri neleidžia plaukams šiauštis;
    -3 m. guminis laidas;
    -Rinkinyje yra siauras antgalis ir garbanų difuzorius;
    -Vėsaus oro funkcija;
    -2 m. garantija;

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

HH Simonsen XS Dryer plaukų džiovintuvas su difuzoriumi

HH Simonsen XS Dryer plaukų džiovintuvas su difuzoriumi

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: