002 Maria Galland Ultim Boost valomasis aktyviklis (15 ml)

MG002

Išparduota

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 6 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 6 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,60€.


Daugiau informacijos

002 Maria Galland Ultim Boost valomasis aktyviklis pašalina sebumo perteklių ir sutraukia poras, skaistina, lygina, stiprina odos ląsteles.

Aktyviklis su lotoso ekstraktu, citrinmedžio ir pistacijų mastika pašalina sebumo perteklių ir sutraukia poras, skaistina, lygina, stiprina odos ląsteles. Sukurtas matiniam, švariam veido efektui. Apsaugo odą nuo sudirgimų ir raudonio. Gerina serumų ir kremų poveikį, suaktyvina aktyviuosius ingredientus, perneša juos į gilesnius odos sluoksnius. Tinka visų tipų odai.

2in1 Jūsų veido odos priežiūra: - gerina serumų ir kremų poveikį, suaktyvina aktyviuosius ingredientus, perneša juos į gilesnius odos sluoksnius - išsprendžia laikinas gyvenimo būdo sukeltas odos problemas Aktyvieji ingredientai: lotuso ekstraktas, citrinmedžio ikrų ekstraktas, laukinių pistacijų ekstraktas

Naudojimas:
Tepti ryte ir vakare, prieš kremą ir serumą. Rekomenduojama naudoti 28 dienas. 

Rekomendacija:
Idealiai tinka klientams, kurie valgo nesubalansuotą maistą, mažai miega, organizme vyrauja hormonų pokyčiai ir daug laiko praleidžia lauke. To pasekoje oda yra užteršta, padidėjusios poros, po nakties antsirandantys spuogeliai. Aktyviklis yra puikus sprendimas kovai prieš šias gyvenimo būdo iškeltas problemas.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

002 Maria Galland Ultim Boost valomasis aktyviklis (15 ml)

002 Maria Galland Ultim Boost valomasis aktyviklis (15 ml)