Kerastase Chroma Absolu rinkinys dažytų plaukų priežiūrai ir apsaugai (250 + 200 + 150 ml)

82,83€

104,85€

-21%

Sumažinta kaina!

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 8 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 8 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,80€.


Daugiau informacijos

Kerastase Chroma Absolu rinkinys dažytų plaukų priežiūrai ir apsaugai.

Rinkinį sudaro:

Kerastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect drėkinamasis apsauginis šampūnas (250 ml)
Šviesiai rožinės tekstūros kreminis šampūnas, tinkantis jautriems arba pažeistiems dažytiems plaukams nuo plonų iki vidutinio storumo. Lengva formulė švelniai valo ir drėkina plaukus bei iš vidaus atkuria pluoštą, kad apsaugotų spalvą nuo išblukimo.

Naudojimas:
Tepkite ant šlapių plaukų, pamasažuokite ir nuskalaukite.

Kerastase Chroma Absolu Fondant Cica Chroma plaukus stiprinantis ir nuo porėtumo apsaugantis kondicionierius (200 ml)
Skirtas jautriems arba pažeistiems dažytiems plaukams: nuo plonų iki vidutinio storumo. Galinga, bet lengva formulė, kuri prasiskverbia į plauko šerdį ir užpildo porėtas vietas, drėkina ir stiprina plaukus, taip užtikrindama jų stiprumą ir ryškią spalvą.

Naudojimas:
Ant išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų vidurio ir galiukų užtepkite lazdyno riešuto dydžio kiekį priemonės. Venkite šaknų, kad užtikrintumėte lengvą apimtį. Pamasažuokite, kad geriau įsigertų. Palikite veikti 2–3 minutes ir kruopščiai nuplaukite.

Kerastase Chroma Absolu Serum Chroma Thermique apsauginis serumas su antioksidantais nuo karščio ir plaukų vėlimosi (150 ml)
Tai lengvas baltos pieno spalvos serumas. Drėkinamoji formulė rūpinasi dažytais plaukais, kartu intensyviai saugodama juos nuo daugelio išorinių aplinkos veiksnių: UV spindulių, drėgmės, karščio ir oksidacinio streso. Skirtas visų tipų dažytiems plaukams.

Naudojimas:
Ant rankšluosčiu nusausintų plaukų papurkškite 6–10 kartų, atsižvelgdami į plaukų ilgį ir storį. Purškite iki pat galiukų ir iššukuokite, kad produktas tolygiai pasiskirstytų. Leiskite plaukams išdžiūti natūraliai arba išdžiovinkite džiovintuvu.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kerastase Chroma Absolu rinkinys dažytų plaukų priežiūrai ir apsaugai (250 + 200 + 150 ml)

Kerastase Chroma Absolu rinkinys dažytų plaukų priežiūrai ir apsaugai (250 + 200 + 150 ml)

17 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: