Kerastase Blond Absolu Serum Cicanut atkuriamasis naktinis serumas šviesiems plaukams (90 ml)

43,63€

51,95€

-16%

Sumažinta kaina!

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 4 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 4 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,40€.


Daugiau informacijos

Kerastase Blond Absolu Serum Cicanut tirštas baltas kreminis gelinis serumas su hialurono rūgštimi per naktį giliai maitina ir drėkina šviesintus plaukus

Lengvas nenuplaunamasis naktinis serumas su hialurono rūgštimi puikiai tinka visų tipų šviesiems plaukams. Didelės hialurono rūgšties koncentracijos, papildytas vertingu edelveiso aliejumi, šis serumas per naktį panaikina 55% plaukų pažeidimų po šviesinimo, šviesūs plaukai tampa 74% labiau sudrėkinti ir 89% stipresni. Kreminio gelio tekstūros serumas saugo plaukus nuo trinties į pagalvę, lūžinėjimo ir skilinėjimo, kad kitą rytą jie būtų nuostabiai gražūs ir stipresni. Užtepus nakčiai ant vidurinės dalis ir galiukų, šis lengvos tekstūros serumas lengvai įsigeria į visus plaukus. Pabuskite ryte su sveikesniais, švelnesniais ir stipresniais plaukais.

Unikalus stiprios hialurono rūgšties ir edelveiso žiedų derinys:
hialurono rūgštis užpildo ir gydo skaidulų pažeidimus iš vidaus, kutikulė tampa lygi ir giliai pamaitinta. Ši ypač koncentruota rūgštis stiprina plaukus, saugo nuo lūžinėjimo ateityje.
Edelveiso žieduose gausu antioksidantų, saugančių plaukus nuo kasdienių pažeidimų. Minkština ir ramina jautrias plaukų skaidulas.

Naudojimas:
Naudokite 2–4 dozes, atsižvelgdami į plaukų ilgį ir tankumą. Tepkite ant sausų plaukų nuo vidurio iki galiukų. Jei naudojate šlapiems plaukams, pirmiausia nusausinkite juos rankšluosčiu. Sušukuokite plaukus nakčiai kaip pageidaujate. Palikite. Nereikia nuskalauti.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kerastase Blond Absolu Serum Cicanut atkuriamasis naktinis serumas šviesiems plaukams (90 ml)

Kerastase Blond Absolu Serum Cicanut atkuriamasis naktinis serumas šviesiems plaukams (90 ml)