Kerastase Blond Absolu Le Bain Cicaextreme intensyviai drėkinantis šampūnas po šviesinimo (250 ml)

Išparduota

24,61€

28,95€

-15%

Sumažinta kaina!

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 2 lojalumo taškai(-us). Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškai(-us) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,20€.


Daugiau informacijos

Kerastase Blond Absolu Le Bain Cicaextreme intensyviai drėkinantis kreminis šampūnas švelniai plauna ir atkuria jautrius plaukus po šviesinimo procedūros

Papildytas hialurono rūgštimi, šis kreminis šampūnas suteikia nuostabią patirtį plaunant jautrius plaukus po šviesinimo procedūros. Itin švelnios, tirštos kreminės tekstūros šampūnas puoselėja plaukus maloniomis putomis, kurios išplauna plaukus jų netrinant, todėl plaukai intensyviai sudrėkinami ir lieka visiškai lengvi. Šis kreminis šampūnas stipriai drėkina, atkuria ir saugo šviesius plaukus nuo šaknų iki galiukų, jų skaidulos sustiprėja ir atrodo sveikesnės.  Šampūnas praturtintas hialurono rūgščių duetu ir Edelveiso aliejumi – ši stipraus poveikio formulė giliai užpildo šviesintus plaukus ir atkuria jų elastingumą, plaukai tampa stipresni, atsparesni, žvilgesni, nesišiaušia ir neskilinėja.  

Dvi stiprios veikliosios medžiagos, gydančios šviesius plaukus: hialurono rūgštis + Edelveiso aliejus. Patobulinta šio esminio odos priežiūros komponento versija – mažos ir didelės molekulinės masės hialurono rūgščių duetas. Dviejų skirtingos masės molekulių derinys yra veiksmingesnis ir giliau įsigeria į plaukus. Mažos masės hialurono rūgštis giliai įsigeria ir gydo stiprius plaukų pažeidimus.  Didelės masės hialurono rūgštis intensyviai drėkina, užpildo skaidulas ir atkuria jų elastingumą bei stiprumą.

Naudojimas:
Užtepkite ant šlapių plaukų. Užpilkite vandens ir masažuokite, kad atsirastų tirštų putų. Plaukite plaukus putomis. Nuskalaukite.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kerastase Blond Absolu Le Bain Cicaextreme intensyviai drėkinantis šampūnas po šviesinimo (250 ml)

Kerastase Blond Absolu Le Bain Cicaextreme intensyviai drėkinantis šampūnas po šviesinimo (250 ml)