STYX CHIN MIN pipirmėtės ir arbatmedžio fluidas (100 ml)

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 1 lojalumo taškus(-ą). Jūsų krepšelyje iš viso bus 1 lojalumo taškus(-ą) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,10€.


Daugiau informacijos

STYX CHIN MIN pipirmėtės ir arbatmedžio fluidas.


Pipirmėtės ir arbatmedžio fluidas Styx Chin Min – padės apsaugoti Jūsų raumenis ir greičiau apšilti prieš treniruotę. Priemonė padeda skatinti sveikesnę kraujotakos veiklą, aprūpina raumenis būtinu deguonimi ir taip leidžia greičiau jiems prisitaikyti prie fizinės veiklos. Naudodami priemonę prieš treniruotę sumažinsite galimų traumų riziką, tinkamai paruošite raumenis fiziniam aktyvumui, suaktyvinsite kraujotaką, o raumenų audiniai bei kremzlės bus aprūpintos reikiamomis medžiagomis bei deguonimi. Fluido sudėtis sudaryta iš naudingų medetkų, jojobos, arbatmedžio, pipirmėčių, rozmarinų aliejų derinio. Šių aliejų derinio dėka raumenys greičiau sušyla, pasiruošia aktyviam judėjimui, padidina kūno temperatūrą ir tvirtina raumenų sistemą.

Naudojimas:
Priemonę rekomenduojama naudoti prieš aktyvią, fizinę veiklą, treniruotes. Įtrinkite fluidu raumenis prieš treniruotes ar kitą fizinę veiklą.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

STYX CHIN MIN pipirmėtės ir arbatmedžio fluidas (100 ml)

STYX CHIN MIN pipirmėtės ir arbatmedžio fluidas (100 ml)