Beautyblender® Electric Violet makiažo kempinėlė - aplikatorius

BBRY

Išparduota

Pridėti prie pageidavimų

Pirkdami šią prekę gausite 1 lojalumo taškus(-ą). Jūsų krepšelyje iš viso bus 1 lojalumo taškus(-ą) kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,10€.


Daugiau informacijos

Beautyblender® Electric Violet limituoto leidimo kempinėlė – aplikatorius

Beautyblender® Electric Violet makiažo kempinėlė tinka makiažo pagrindui, pudrai, BB + CC kremams, kreminiams ir sausiems skaistalams padengti.

Beautyblender® makiažo kempinėlės - aplikatoriaus patentuota elipsės forma leidžia padengti makiažo priemonę nepriekaištingai net ir sunkiai pasiekiamose veido vietose. Pagrindinis bruožas – atvirų griovelių struktūra, kuri užpildoma nedideliu kiekiu vandens leidžia makiažo priemonei būti kempinėlės viršuje, vietoj to, kad šis būtų „įsiurbtas“ į kempinėlės vidų. Taip sunaudojama mažiau makiažo.

Naudojimas:
- Sušlapinkite kempinę vandeniu, ji padidėja!
- Išgręžkite kempinę, nusausinkite rankšluosčiu. Nereikia laukti, kol ji išdžius, galima naudoti iškart nesibaiminant, jog vanduo pateks ant veido odos kartu su makiažo priemone.
- Patapšnokite makiažo priemonės per visą veidą, tuomet paskirstykite ją kempinelės pagalba tolygiai, kad šis būtų kaskart ideliai padengiamas makiažu.

Kaip valyti kempinėlę – aplikatorių?
1 variantas – valyti kempinėlę skystu liquid blendercleanser® valikliu, užpilant jį ant kempinėlės, plauti šaltu vandeniu, paminkant, kad užputotų, gerai išskalauti ir nusausinti rankšluosčiu. Palikti išdžiūti.
2 variantas – valyti kempinėlę – aplikatorių valymo priemone blendercleanser® solid. Tinka valyti ypač suteptas vietas, patogus naudoti kelionėse. Sukamaisiais judesiais švelniai spustelkite kempinę į valymo priemonę, kad ši suputotų, spaudimas pašalina deguonį ir leidžia valymo priemonei patekti į kempinėlės vidų. Gerai išskalaukite, išgręžkite ir leiskite išdžiūti.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Beautyblender® Electric Violet makiažo kempinėlė - aplikatorius

Beautyblender® Electric Violet makiažo kempinėlė - aplikatorius