Prekių sąrašas pagal gamintoją Olivia Garden

Olivia Garden

OLIVIA GARDEN - belgijos įmonė, nuo 1968 gaminanti profesionalią kirpyklinę produkciją, plačiai naudojamą visame pasaulyje.

Plaukų šepečių CERAMiC + iON savybės išlieka visą jų naudojimo laikotarpį. Šukuojant šiais šepečiais plaukai ne tik nepažeidžiami, bet ir tausojami, o plauko paviršius sulyginamas, todėl plaukai dar labiau blizga ir šukuoti juos nepaprastai lengva. Keramikinis šepečio korpusas fenuojant greitai ir tolygiai paskirsto šilumą, o jonizuoti šepečio šereliai gerina plaukų struktūrą.

Plaukų šepečiai su NanoThermic™ technologija užtikrina antibakterinę apsaugą, plaukai tampa sveikesni ir lengviau formuojami. Šepečio rankena patogi, ergonomiška, puikiai tinkanti tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams. Specialus išimamas smeigtukas sruogų atskyrimui. Šepečio galvutė - itin plačiais tarpais, visiškai pralaidi orui, tai sumažina plaukų džiovinimo laiką. Puikiai tiesina plaukus, plaukai tampa švelnūs ir itin paklusnūs.

Plaukų šepečiai Thermoactive Ionic Boar Combo unikali natūralių šerno šerių ir joninių nailono šerelių kombinacija, palengvinanti plaukų formavimą ir padidinanti tempimo kontrolę. Sveikesni ir labiau žvilgantys plaukai, lengvas galvos odos masažas. Patentuota orui pralaidi, pagal galvos formą išlenkta šepečio galvutė leidžia greičiau ir lengviau formuoti šukuoseną ir užtikrina gerokai ilgesnį jos išsilaikymą. Šepečiai lengvi, jų rankenos itin patogios laikyti.